BRÖLLOPSAMORDNAREN

CARINA BERNEHJÄLT

BRÖLLOPSTEMAN
&
HÖGTIDER OCH AKTÖRER

MUSIK
&
BRÖLLOP I THAILAND

TJÄNSTER & KONTAKT

START

 

 


Bröllopssamordnaren

För er som går i bröllopstankar och vill gifta er i romantiska Trosa eller i dess
vackra omgivningar, erbjuder jag er skräddarsydd bröllopsplanering med
integritet, känsla och stil.

Er önskan
Mitt uppdrag

Med glädje, kunskap och trygg hand lotsar jag er för att se till att ert bröllop blir exakt som ni har tänkt er. Ni väljer omfattningen.
Ni kanske bara har några frågor. Ni kanske inte riktigt har hunnit bestämma hur ni vill ha det eller har begränsad tid eller helt enkelt väljer att ta bort en del av stressmomentet inför ert Bröllop. Eller också vill ni bara bli lite extra ompysslade inför och på er bröllopsdag .

Utifrån era önskemål och funderingar och er budget är jag er personliga resurs och hjälper till med planeringen. Jag ger tips, inspiration och ideér för att ni ska kunna förverkliga era drömmar och mål om bröllopet med stort eller litet B.

Jag finns där för den allra minsta frågan till det stora hela arrangemanget. Ett är säkert, och det är att ni har ett fantastiskt utbud att fundera över och ta ställning till.

Kyrklig eller borgerlig vigsel, präst, vigselförrättare, hindersprövning, efternamn, plats för vigseln, restaurang, festlokal, slott eller koja för festen, levande musik, ringar, bröllopsklädsel, brudbukett, bröllopstema, gäster, toastmaster, tal, fotograf …ja listan kan bli lång.

Er bröllopsdag ska ni ägna åt varandra, njuta av och ha roligt på. Det är en av de största minnesvärda högtiderna i livet.

Min erfarenhet av många bröllop både som bröllopsarrangör, ceremonimästare och sångerska, gör att jag vet hur viktigt det är och vad det betyder för brudparet och bröllopsfesten att allt klaffar.
Med min kännedom om Trosa med omnejd, mitt kontaktnät och alla aktörer här i trakten, kan jag hjälpa er att ta fram de bästa alternativen.

Bröllopet är hela resan från det att ni bestämt er för att ingå äktenskap med varandra. Det är drömmarna, planeringen och genomförandet. Just den här resan kommer att bli en oförglömlig upplevelse och en del av er själva för resten av livet. Gör resan härlig och minnesvärd. Tänk igenom era val, så att de känns bekväma och rätt för just er. Då skapar ni förutsättningar för en personlig och avslappnad vigsel.

När ni väljer mig som resurs, får ni en trygg kreativ planering och – framför allt – en bekymmersfri och välplanerad bröllopsdag.