BRÖLLOPSAMORDNAREN

CARINA BERNEHJÄLT

BRÖLLOPSTEMAN
&
HÖGTIDER OCH AKTÖRER

MUSIK
&
BRÖLLOP I THAILAND

TJÄNSTER & KONTAKT

START

 


Musiken
Duon Ring & Bernehjält
Söker ni stämningsfull sång till ert bröllop eller någon annan högtid, eller lite lättsammare musik till festen?Duon Ring & Bernehjält sjunger både i kyrkor, Rådstugan, på slott och herresäten, i trädgårdar, på sandstranden och andra tänkbara – och kanske otänkbara – platser.
Vi framför omsorgsfullt och professionellt era favoritsånger på ert bröllop eller vid andra betydelsefulla händelser i livet såsom dop, namngivning eller på begravningar.

Kjellåke Ring, sång och gitarr, arbetar som heltidsmusiker sedan 1970-talet som trubadur och musikunderhållare på företagsevenemang och privata tillställningar.

Carina Bernehjält sjunger och driver Bröllopssamordnaren.

Vi är mycket lyhörda när det gäller val av musik och era önskemål om framförande. Vår erfarenhet av sång och musik gör att vi har en bred repertoar av härligt känslosam och underbar önskad musik. Om ni vill ha personlig rådgivning om passande musik för olika tillfällen, hjälper vi givetvis till med detta.
Vi sjunger även vid ceremonier på stranden på ön Kho Lanta i södra Thailand.


Bröllop i Thailand
Att gifta sig i solnedgången på stranden i Thailand är nog för många en riktig önskedröm som ibland kan kännas svår att uppnå. Hur gör man, vad kostar det, vilka dokument behövs? Det är nog bara några av alla de frågor man säkert ställer sig.Jag ger både tips och svarar på alla era frågor gällande bröllop på Kho Lanta, Thailand. Vill Ni sedan realisera era drömmar om ert romantiska bröllop på stranden, lotsar jag er vidare till en personlig svensk bröllopskoordinator som finns på plats och som har ett stort kontaktnät, goda språkkunskaper och mångårig erfarenhet av att arrangera bröllop där.
Ett bröllop på stranden i Thailand är ett minne för livet och utgör samtidigt en fantastisk bröllopsresa. Det finns boende och platser för alla smaker och önskemål.